Bandmembers

Wally (Bass)

Wally is een doorgewinterde muzikant die zijn sporen heeft verdiend in diverse bands, met verschillende muziekstijlen, maar zijn liefde gaat uit naar de groovy en funky rythms. Daarom kan hij al zo lang zijn draai vinden bij Solid Soul!

Marcus

Marcus (Keys & Vocals)

Marcus heeft een passie voor muziek en het experimenteren met akkoorden, vooral binnen het soulgenre. Hij houdt van de energie en het gevoel van voldoening na een jamsessie met zijn muziekvrienden. Naast het spelen, ontwikkelt hij nu ook zijn zangtalent. Hij kijkt ernaar uit om jullie binnenkort te trakteren op zijn muzikale soulklanken.

Robin (Percussion)

Vanaf het allereerste begin is Robin, medeoprichter van Solid Soul van de partij. De toegevoegde waarde van percussie in de rythm section neemt hij voor zijn rekening en zorgt mede voor Solid Soul’s groovy sound. Naast percussiewerk in bands zoals Soraya, Gaetano, Cerveze Fria, DP en The Power Mine, is hij toch altijd Solid Soul trouw gebleven. Iedere vrijdag aan het einde van de werkweek in de Studio samen muziek maken met zijn maatjes is nog steeds ‘zijn ding’.

Gaby (Vocals)

Gaby is een geboren en getogen Rotterdamse. Zingt sinds haar 16e jaar en is begonnen in de band bij haar vader, die gitarist/bassist is. Nadat ze haar longen uit haar lijf heeft gezongen, is ze maar zanglessen gaan volgen. Close harmony zingen vind ze het allerleukste om te doen. Ze heeft in diverse bands gezongen van pop, rock, jazz en soul, maar Solid Soul is haar thuisbasis.

Ales (Keys)

Ales zijn veelzijdige talent strekt zich uit tot diverse bandjes, waaronder het opvallende Solid Soul. Als bekwame synthesizerspeler voegt hij een unieke dimensie toe aan de soulvolle klanken van de band, waar zijn muzikale veelzijdigheid schittert in het samenspel van verschillende muziekgenres.

Rachel (Vocals)

Van klein af aan stond Rachel met haar haarborstel in de hand om alle liedjes van TV en radio mee te zingen. Vanaf haar 16e durfde ze het podium te betreden en heeft ze de smaak te pakken gekregen! In verschillende bands en gospel koren heeft Rachel de lead of backing vocals voor haar rekening genomen, maar haar hart ligt toch bij Soul en R&B muziek.

Maarten (Sax)

Maarten heeft jaren sax gespeeld in de blazerssectie van bands zoals Familie Jansen, KingDingeling en Swings of Support. In Ray’s Groove gaat hij solo op tenorsax. Bij Solid Soul is het vooral de altsax, waarmee hij het warme Soul en Funky repertoire omlijst. Te gekke nummers om helemaal los op te gaan en altijd weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Terry (Guitar)

Terry komt uit een gezin waar iedereen met muziek bezig was. Al van kleins af aan begon hij meerdere instrumenten te spelen. Hij is overigens volledig autodidactisch en kan dus geen noot lezen. Momenteel speelt hij voornamelijk gitaar. Hij heeft allerlei muziekstijlen gespeeld, maar zijn voorkeur gaat uit naar Funk, Soul en R&B met een lekkere groove. De afgelopen jaren heeft hij met veel verschillende bands gespeeld en per toeval bij Solid Soul beland.

Hans (Drums)

Vanaf het begin bij Solid Soul, even weg geweest en weer terug…! Zijn drumstel is zijn speeltuin en Hans staat met diverse bands op het podium. Of het nu een rockende beat is of een subtiele jazzgroove, Hans weet er raad mee.